Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Edin Džeko odslej tudi s hrvaškim potnim listom

Najboljši bosanski nogometaš je zaradi poslovnih dejavnosti na Hrvaškem zaprosil za državljanstvo in ga tudi prejel.
Odlični napadalec in najboljši strelec BiH v zgodovini bo s hrvaškim potnim listom imel manj težav pri svojih poslovnih projektih. FOTO: Daniele Mascolo/Reuters
Odlični napadalec in najboljši strelec BiH v zgodovini bo s hrvaškim potnim listom imel manj težav pri svojih poslovnih projektih. FOTO: Daniele Mascolo/Reuters
G. N.
29. 11. 2021 | 14:00
1:24

Za najboljšega bosanskega nogometaša zabijanje golov ni edina stvar v življenju, ki se ji predaja z vsem srcem. Že nekaj let se 35-letni napadalec Interja loteva poslov in pripravlja za obdobje, ko bo obesil »kopačke na klin«.

Džekova letna plača pri Interju znaša 5,5 milijona evrov, pred letošnjim prihodom v Milano je šest let igral za Romo, pred tem pa še za Manchester City in Wolfsburg. Denarno je preskrbljen, zato si lahko privošči tudi neposrečene poslovne poteze.

V Dubrovniku, ki velja za najprestižnejše letovišče na jadranski obali, je imel restavracijo, a jo je zaradi covida-19 zaprl po le treh mesecih. S svojim prijateljem in članom Domžal Senijadom Ibričićem je imel več sreče v gradbeništvu, saj sta se že pred leti v Splitu in okolici lotila nepremičninskih projektov.

Sarajevčanu je po malem nagajal le neprimeren potni list, zato je za lažje opravljanja svojih poslovnih projektov pri naših južnih sosedih zaprosil za hrvaško državljanstvo in ga pred dnevi tudi prejel.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine