Pozdravljeni!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Drugi zaporedni poraz vijoličnih (VIDEO)

Nogometaši Maribora so v sklopu priprav v Turčiji odigrali četrto prijateljsko tekmo in pokleknili pred Dinamom iz Tbilisija z 0:3.
Amir Dervišević je zgrešil z bele točke. FOTO: Tadej Regent/Delo
Amir Dervišević je zgrešil z bele točke. FOTO: Tadej Regent/Delo
11. 2. 2019 | 21:34
11. 2. 2019 | 23:45
1:39
Belek – Nogometaši vodilnega prvoligaša Maribora so v sklopu priprav pred pomladnim nadaljevanjem sezone v Turčiji odigrali že četrto prijateljsko tekmo in drugič zapovrstjo izgubili. Potem ko so se sprva razšli brez zmagovalca z moskovskim Spartakom (1:1) in nato odpravili banjaluški Borac (4:0), so morali v petek premoč priznati Crveni zvezdi (0:1), danes pa z 0:3 še gruzijskemu kolektivu s španskim pridihom, Dinamu iz Tbilisija. Zadnji dvoboj v Beleku jih čaka v četrtek proti Kairatu.


Dervišević zgrešil enajstmetrovko


Za zmagovalno moštvo je v prvem polčasu dvakrat zadel 23-letni Levan Šengelja. V 18. minuti je njegov strel z 18 metrov zadel Blaža Vrhovca, ki je spremenil smer žogi, ta pa je končala v desnem zgornjem kotu. Tik pred odhodom na odmor, v 44. minuti, je Šengelja odbitek po neuspešnem posredovanju Kenana Pirića pospravil za njegov hrbet. Končni izid je v 89. minuti iz najstrožje kazni, ki jo je zakrivil Luka Uskoković, postavil Levan Kutalja. Nekaj minut prej so enajstmetrovko zapravili vijolični, od Amirja Derviševića je bil uspešnejši tekmečev vratar.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine