Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Dolgoletni reprezentant Andraž Kirm bo nadaljeval pri drugoligašu

Nazadnje je branil barve Domžal, zdaj se seli k ljubljanskemu Bravu, s katerim se je dogovoril za enoinpolletno sodelovanje.
Andraž Kirm se vrača v Ljubljano. FOTO: Jože Suhadolnik/Delo
Andraž Kirm se vrača v Ljubljano. FOTO: Jože Suhadolnik/Delo
J. P.
27. 12. 2018 | 17:03
27. 12. 2018 | 17:09
1:35
Ljubljana – Nekdanji slovenski nogometni reprezentant (71 tekem, šest golov) Andraž Kirm bo klubsko kariero nadaljeval pri drugoligašu Bravu. Zvezni igralec, ki ima pri 34 letih že ogromno prvoligaških (183 nastopov, 25 zadetkov) in mednarodnih izkušenj, nazadnje pa je bil član Domžal, je z novim delodajalcem sklenil enoinpolletno pogodbo. S člansko ekipo, ki na drugem mestu razpredelnice za vodilnimi Radomljami zaostaja tri točke, bo priprave za nadaljevanje drugoligaške sezone začel 15. januarja.


S trenerjem Grabićem sta skupaj igrala


»Za spremembo klubskega okolja sem se odločil, ker me je prepričala vizija Brava in članskega trenerja Dejana Grabića, s katerim se že dolgo poznava, saj sva igrala skupaj. Verjamem, da je to dobra zgodba in da lahko z izkušnjami pomagam ekipi, še posebej mladim igralcem. Kar nekaj nekdanjih članov Domžal zdaj deluje v Bravu, povedali so mi same pozitivne stvari. Veseli me, da je v Ljubljani še en urejen, organiziran, ambiciozen klub, v katerem delajo mladi in ambiciozni ljudje,« je poudaril Andraž Kirm.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine