Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Nogomet

Dobivali smo bitke, ne vojn

Z novim letom je eden od najboljših slovenskih igralcev dvoranskega nogometa Kristjan Čujec postal športni upokojenec. V bogati karieri ni igral le na svetovnem prvenstvu.
Kristjan Čujec je legenda dvoranskega nogometa. Foto Uroš Hočevar
Kristjan Čujec je legenda dvoranskega nogometa. Foto Uroš Hočevar
25. 2. 2024 | 14:25
25. 2. 2024 | 14:31
7:41

V nadaljevanju preberite:

V novo leto je Kristjan Čujec, eden najboljših igralcev dvoranskega nogometa v slovenski zgodovini, vstopil kot športni upokojenec. Med legende v športu, ki je resda v debeli senci nogometa, ki ga obožuje ves svet, se je vpisal že v igralski karieri. Pri 35 letih bi brez težav lahko potegnil aktivno kariero še za dve leti ali tri, a je, kot je poudaril, »zategnil zavoro«. Dopušča tudi možnost, da se morda še vrne na parket.

»Potreboval sem odmor, ki je sicer bližje koncu kariere, a to ne pomeni, da sem potegnil črto čez šport, v katerem sem preživel čudovitih dvajset let. Na vsak način bi nekoč rad bil del futsala, a priznam, da še najmanj v vlogi trenerja. Vse druge možnosti so odprte, imam veliko izkušenj in poznanstev,« je pustil priprta vrata za vrnitev »sveži upokojenec«, ki je, kako nenavadno, kariero sklenil pri nekoč največjem tekmecu, kobariškem Oplastu.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine