Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Darko Milanič na Cipru našel službo

Eden od najsupešnejših slovenskih nogometnih trenerjev bo deloval pri klubu, kjer je svojo legionarsko pot začel Luka Elsner.
Darko Milanič se je po krajšem obdobju brez trenerske službe iz slovaške slačilnice preselil v ciprsko. FOTO: ŠK Slovan Bratislava
Darko Milanič se je po krajšem obdobju brez trenerske službe iz slovaške slačilnice preselil v ciprsko. FOTO: ŠK Slovan Bratislava
G. N., STA
1. 7. 2021 | 10:41
1. 7. 2021 | 10:41
1:22
Ni sanjska, a je služba. Takšno je bilo najbrž vodilo enega od najuspešnejših slovenskih nogometnih trenerjev Darka Milaniča ob prevzemu ciprskega prvoligaša Pafosa, pri katerem je nekoč deloval tudi Luka Elsner.

»Dobrodošel Darko Milanič, nekdanji trener Leedsa, Maribora, Gorice in Sturma,« so prek Twitterja zapisali pri Pafosu. Milanič je z Mariborom osvojil 12 lovorik, zadnjo sezono pa je do dveh krogov pred koncem prvenstva pomagal Slovanu iz Bratislave do dvojne domače krone.

Izolan je pri Pafosu nasledil angleškega trenerja Stephena Constantina.

»Zelo sem vesel, da sem postal del Pafosove družine. Za prihodnjo sezono imamo velika pričakovanja. Poleg tega sem s strokovnim štabom pripravljen trdo delati in z ekipo deliti našo zmagovalno miselnost. Obljubljam trdo delo, da se vsi naši cilji uresničijo. Veselim se srečanja z vsemi in začetka dela. Lep pozdrav navijačem!« je povedal Milanič za klubsko spletno stran.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine