Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Nogomet

Bitka za oddolžitev, domačih za poraz, gostov za zavajanje

V 10. kolu 1. SNL se Olimpiji v Prekmurju obeta vroča dobrodošlica. Predsednik Adam Delius je včeraj slavil 65. rojstni dan, a ne namerava priti v Fazanerijo.
Olimpija in Mura sta sezono odprla v Stožicah, kjer so bili gostje boljši, zmaga pa je ostala doma. Kako bo v Fazaneriji? FOTO: Črt Piksi/Delo
Olimpija in Mura sta sezono odprla v Stožicah, kjer so bili gostje boljši, zmaga pa je ostala doma. Kako bo v Fazaneriji? FOTO: Črt Piksi/Delo
17. 9. 2022 | 07:25
17. 9. 2022 | 07:25
4:07

V nadaljevanju preberite:

Olimpija je znova najbolj zaželen plen. Celjani so ga je ujeli prvi, toda plenilci so lahko tudi hitro plen. V 10. kolu 1. SNL bodo zeleno-bele poskušali ujeti v drugo prvenstveno zanko nogometaši Mure. Vsi Olimpijini zasledovalci in izzivalci upajo na poln izkupiček Prekmurcev, toda v ozadju na padec domačih prežijo tudi Mariborčani, ki bodo gostovali pri Radomljanih. Ali Domžalčani, ki se nadejajo presenečenja v Celju. Primorski dvoboj v Sežani šteje dvojno, Taboru v bitki za obstanek, Kopru za vrh. Bravo ni tam, kjer si želi biti, Gorica je tekmec, ki ga bo usmerila proti sredini ali utrdila v spodnjem delu lestvice.

Sobočani so ujezili Olimpijinega predsednika Adama Deliusa. Tovariško so prikimavali željam Ljubljančanov o preložitvi tekme, zaradi znanih potovalnih avantur iz Luksemburga, »za hrbtom« pa delali vse, da se tekma ne preloži. Zaradi tega včerajšnji slavljenec Delius, praznoval je 65. rojstni dan, ne načrtuje izleta v Prekmurje.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine