Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Nogomet

Belgijski čudodelec ob vrnitvi znova vihtel čarobno palico

Leipzig je drugi del prvenstva začel z bolečim porazom proti Eintrachtu, City pa se je razveselil sanjske vrnitve Kevina de Bruyneja.
Pep Guardiola se je razveselil vrnitve legende sinje modrih na igrišče. FOTO: Scott Heppell/Reuters
Pep Guardiola se je razveselil vrnitve legende sinje modrih na igrišče. FOTO: Scott Heppell/Reuters
15. 1. 2024 | 06:00
4:17

V nadaljevanju preberite:

Po treh tednih so se na zelenice vrnili nogometaši v bundesligi, vikend je minil v znamenju zadnjega slovesa od Franza Beckenbauerja, za slovenske navijače obarvan tudi z novim spodrsljajem RB Leipziga. Benjamin Šeško priložnosti v prvi postavi ni najbolje izkoristil, v Angliji pa je Kevin de Bruyne v 25 minutah na igrišču pokazal, zakaj ga je Manchester City tako pogrešal v jesenskem delu prvenstva.

V Nemčiji je Bayern počastil spomin na Cesarja Franza z zanesljivo zmago s 3:0 proti Hoffenheimu, Bavarce je navdušil Jamal Musiala z dvema zadetkoma. 20-letni napadalni vezist je bil v jesenskem delu zadržan, ni mu uspelo ponoviti ravni iz minule sezone, strelski izbruh na začetku drugega dela prvenstva pa v bavarski prestolnici krepi optimizem. Tega ob medlem koncu lanskega koledarskega leta in še slabšem začetku novega ni na pretek v Leipzigu, ki je na domačem štadionu doživel boleč poraz z 0:1 proti Eintrachtu in zaostanek za vodilnim Bayerjem povečal na ogromnih 12 točk.

Kaj o Kevinu de Bruyneju pravi Pep Guardiola? Kako je izvrstni belgijski vezist odločil tekmo? Kaj o igri Benjamina Šeška pravijo tuji portali, kako jo ocenjujejo?

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine