Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Bayern v derbiju brez trenerja Tuchla

V sredinem sporedu uvodnega tedna nove sezone v nogometni ligi prvakov veliko pozornosti privablja dvoboj Bayern vs. Manchester United.
Thomasa Tuchla zaradi kazni iz prejšnje sezone lige prvakov v sredo ne bo na Bayernovi klopi. FOTO: Thilo Schmülgen/Reuters
Thomasa Tuchla zaradi kazni iz prejšnje sezone lige prvakov v sredo ne bo na Bayernovi klopi. FOTO: Thilo Schmülgen/Reuters
18. 9. 2023 | 13:00
1:17

Nogometni München si je komaj dobro oddahnil od napete predstave v domači bundesligi, ko je Leverkusen po golu z 11m v sodnikovem podaljšku odnesel točko (2:2), že je pred vrati novi spektakel. Bayern se bo namreč za uvod v novo sezono lige prvakov v sredo doma pomeril z Manchestrom Unitedom. Allianz Arena je razprodana, nemški prvaki odločno merijo na tri točke, toda lova na njih se bodo na sredin večer lotili brez glavnega trenerja Thomasa Tuchla ob igrišču.

Na četrtfinalni tekmi prejšnje sezone proti Manchestru Cityju je namreč prejel rumeni karton, za njim še rdečega, in tako na prvi naslednji tekmi v tem tekmovanju ne sme biti na klopi. V sredo ga bo tako zamenjal eden od njegovih sodelavcev iz strokovnega štaba –  Zsolt Löw, Anthony Barry ali Arno Michels.

 

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine