Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Bartomeu: Messi bo kariero končal v Barçi

Predsednik nogometnega velikana Barcelone zavrnil špekulacije o odhodu argentinskega virtuoza.
Lionel Messi naj le ne bi zapustil Camp Noua. FOTO: Jose Jordan/AFP
Lionel Messi naj le ne bi zapustil Camp Noua. FOTO: Jose Jordan/AFP
M. U., STA
6. 7. 2020 | 14:31
6. 7. 2020 | 14:38
1:55
Potem ko so se prejšnji teden španski mediji razpisali o tem, da je najboljši nogometaš na svetu Lionel Messi prekinil pogovore o podaljšanju pogodbe s katalonskim velikanom Barcelono, je sinoči predsednik kluba Josep Maria Bartomeu izjavil, da bo Messi končal kariero pri Barçi.

Bartomeu je potrdil, da bo kapetan Barcelone ostal v klubu do konca kariere, in s tem zavrnil špekulacije, da se 33-letni Argentinec seli drugam.

»Messi je dejal, da bo nogometno kariero končal v Barceloni. Nočem iti v podrobnosti, ker smo trenutno osredotočeni na tekmovanja in imamo pogovore s številnimi igralci, a Messi nam je pojasnil, da želi ostati pri nas. V njegovih igrah bomo še dolgo lahko uživali,« je dejal Bartomeu.

Argentinskemu virtuozu sicer pogodba z blaugrano poteče prihodnje poletje.
 

Real se favorizira


Štiri kroge pred koncem la lige Barcelona za štiri točke zaostaja za madridskim Realom, ki je v nedeljo v gosteh z 1:0 premagal Athletic Bilbao, spet z zadetkom z bele točke, ki je bil v korist belega baleta dosojen po naknadnem pregledu videoposnetka (VAR). Na isti tekmi pa je VAR zavrnil pritožbo domačih igralcev za enajstmetrovko v njihovo korist.

Bartomeu se je obregnil tudi na dogajanje na tej tekmi. »Spremljal sem tekmo v Bilbau, in čeprav to nerad rečem, bom še enkrat ponovil: VAR se ne uporablja pošteno, odkar smo se vrnili na igrišča po koronavirusnem premoru. Zdi se, da se prek tehnologije vedno favorizira ena in ista ekipa,« je menil Bartomeu.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine