Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Atalanta brez Iličića zabila štiri gole

V Italiji in Španiji nadaljujejo z nogometnim prvoligaškim plesom.
Nizozemec Hans Hateboer je proti Torinu zabil tretji gol za moštvo iz Bergama. FOTO: Massimo Pinca/Reuters
Nizozemec Hans Hateboer je proti Torinu zabil tretji gol za moštvo iz Bergama. FOTO: Massimo Pinca/Reuters
M. U.
26. 9. 2020 | 18:01
26. 9. 2020 | 23:24
1:53
V Italiji nadaljujejo, s tekmami razmetanimi po različnih datumih, z igranjem prvoligaške serie A. Klubi namreč nimajo enakega števila dozdaj odigranih srečanj. Danes je Atalanta, brez Josipa Iličića, v letošnjem debiju v gosteh s 4:2 ugnala Torino. Cagliari Valterja Birse, ni ga bilo v kadru ekipe, odšel naj bi namreč k švicarskemu Sionu, je izgubil proti Laziu, Dejan Vokić je bil na rezervni klopi novega prvoligaša Beneventa ob presenetljivi zmagi slednjega v Genovi. Zvečer je Inter kapetana Samirja Handanovića sprejel Fiorentino, Firenčani so vodili s 3:2, Romelu Lukaku v 87. minuti in Danilo D'Ambrosio v 89. pa sta z goloma in zasukom izida milanski vrsti prinesla zmago.




 

Pomoč sodnikov Realu


V Španiji je v drevišnji osrednji tekmi prvak Real Madrid gostoval v Andaluziji pri seviljskemu Betisu. Tako kot v Milanu, je tudi na stadionu Benito Villamarin prišlo do zasuka. Real je povedel v 14. minuti po zadetku Federica Valverdeja, Betis je prešel v vodstvo v razmaku treh minut po golih Aisse Mandija in Williama Carvalha, sredi drugega polčasa pa so v ospredje stopili sodniki.

Najprej so po ogledu posnetka dosodili zadetek Real Madridu za 2:2, nato so po posredovanju VAR izključili branilca Betisa Emersona, v 80. minuti pa so naknadno dosodili enajstmetrovko Realu zaradi igranja z roko Marca Bartraja, čeprav ga je pred tem Borja Mayoral porinil oziroma je bil slednji celo v prepovedanem položaju. Strelec z bele točke je bil Sergio Ramos.




 

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine