Pozdravljeni!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Košarka

Zdaj gre zares, Hrvaška pravi test za Dončića in njegove soborce

Konec tedna bodo znani zadnji štirje udeleženci košarkarskega turnirja na OI v Parizu, Slovenci za začetek nocoj v Pireju proti Hrvaški. Se bo ponovil Kaunas?
Slovence odlikuje močan moštveni duh, iz njega črpajo optimizem, da se bodo ponovno uvrstili na olimpijske igre. FOTO: Črt Piksi
Slovence odlikuje močan moštveni duh, iz njega črpajo optimizem, da se bodo ponovno uvrstili na olimpijske igre. FOTO: Črt Piksi
2. 7. 2024 | 05:00
6:32

V nadaljevanju preberite:

Medtem ko so oči svetovne športne javnosti uprte v nogometni euro in kolesarski Tour, se bo 24 košarkarskih reprezentanc ta teden borilo za zadnje štiri proste vstopnice na olimpijskem turnirju v Parizu. Med njimi tudi Slovenci, ki bodo z Luko Dončićem v Pireju želeli ponoviti podvig izpred treh let, ko so si v Kaunasu zagotovili prvi ples na igrah pot petimi krogi. Pariz 2024 so si že prej zagotovili rokometaši, rokometašice in odbojkarji. Se jim bodo v olimpijski vasi pridružili tudi izbranci Aleksandra Sekulića? Prva tekma bo nocoj ob 20. uri proti nevarni Hrvaški.

Kaj sta povedala selektorja Sekulić in Josip Sesar, kaj Klemen Prepelič in Edo Murić? Kdo in kje se še poteguje za olimpijsko vstopnico? Zakaj so naši košarkarji prej končali večerni trening?

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine