Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Košarka

Za konec črnega niza se je Dončić zahvalil košarkarskim bogovom

Slovenskemu zvezdniku se je odvalil kamen od srca, Luka Dončić je spet začel zadevati za tri točke in popeljal Dallas do zelo pomembne zmage v Oklahomi.
Luka in PJ Washington sta vodila Dallas do zmage, lahko jutri dosežek ponovita? Foto Joshua Gateley/AFP
Luka in PJ Washington sta vodila Dallas do zmage, lahko jutri dosežek ponovita? Foto Joshua Gateley/AFP
10. 5. 2024 | 14:00
10. 5. 2024 | 14:20
3:56

V nadaljevanju preberite:

Z nasmehom olajšanja in dvignjenima rokama je Luka Dončić pogledal proti stropu dvorane, ko je prvi met za tri točke šel skozi obroč. Za konec črnega strelskega niza se je zahvalil košarkarskim bogovom, nato še štirikrat zadel izza črte in povedel Dallas do gladke zmage nad Oklahomo s 119:110. Serija se seli v Teksas, po 30-minutnem poletu bo naslednja tekma na sporedu že v soboto.

»Razlika je bila v moji miselnosti, igral sem z več energije, enostavno sem vedel, da moram začeti zadevati in potem mi bo sledila tudi ekipa. To je bila ena najtežjih tekem, ki sem jih doslej odigral, na parketu se mučim, a vseeno poskušam pomagati soigralcem,« je Dončić potrdil, da bolečine v kolenu še niso preteklost. Že v prvi četrtini je dosegel 16 od svojih 29 točk na tekmi, z 10 skoki in sedmimi asistencami se je približal ravni, s katero je postal najboljši strelec rednega dela sezone.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine