Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Košarka

Yogi Ferrell v dresu zmajev še eno sezono

Po Alenu Omiću in Zoranu Dragiću bi lahko Cedevita Olimpija vsak hip oznanila tudi podpis nove pogodbe z organizatorjem igre Yogijem Ferrellom.
Yogi Ferrell se je izkazal v svoji prvi sezoni kot član Cedevite Olimpije. FOTO: Cedevita Olimpija
Yogi Ferrell se je izkazal v svoji prvi sezoni kot član Cedevite Olimpije. FOTO: Cedevita Olimpija
16. 7. 2022 | 08:21
16. 7. 2022 | 08:30
1:34

Po poročanju spletne strani Sportando bo Yogi Ferrell tudi naslednjo sezono odigral v vrstah Cedevite Olimpije. Devetindvajsetletni organizator igre z izkušnjami iz lige NBA se je zmajem pridružil sredi sezone decembra lani, in sicer po hitrem koncu sodelovanja z atenskim Panathinaikosom, v povprečju pa je dosegal 12,6 točke v ligi ABA in 15,3 točke v evropskem pokalu.

Cedeviti Olimpiji je v minuli sezoni pomagal do slovenske dvojne krone in preboja do četrtfinala evropskega pokala, kjer je Ljubljančane v Stožicah ustavil turški Bursaspor, medtem ko je bila v polfinalu lige ABA z 2:1 v zmagah boljša kasnejša zmagovalka Crvena zvezda.

Pred tednom dni so pri Cedeviti Olimpiji potrdili, da član kluba tudi v novi sezoni ostaja branilec slovenske reprezentance Zoran Dragić, v začetku meseca pa so tudi podaljšali sodelovanje z občasnim reprezentantom Alenom Omićem. Ekipo so že okrepili tudi krilna centra Jan Kosi in Amar Alibegović ter organizator igre Lovro Gnjidić.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine