Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Košarka

Tudi cedevita ima rok trajanja

Sezona ljubljanskih košarkarjev je šla že od vsega začetka v napačno smer. Koliko časa bo v Ljubljani še vztrajala multinacionalka Atlantic Group?
Direktor Davor Užbinec in zdaj že bivši športni direktor Sani Bečirovič (desno) sta bila od prvega dne med glavnimi ustvarjalci košarkarske Cedevite Olimpije.

FOTO: Uroš Hočevar/Delo
Direktor Davor Užbinec in zdaj že bivši športni direktor Sani Bečirovič (desno) sta bila od prvega dne med glavnimi ustvarjalci košarkarske Cedevite Olimpije. FOTO: Uroš Hočevar/Delo
2. 5. 2023 | 11:00
4:07

V nadaljevanju preberite:

Po lanskem obetavnem zaključku z manjšim evropskim posladkom v četrtfinalu »EuroCupa« in polni dvorani v Stožicah smo upali na nadaljevanje ljubljansko-zagrebške košarkarske evolucije, ki bi bilo logično glede na okolje brez hujšega stresa, v katerem se je pretežni del aktivistično-navijaške vojske preusmeril le še na reprezentančne tekme in »Dončićevo« ligo. Ampak brez njihovega kritizerstva in uporništva lokalna Olimpija ne more napredovati. Ni več Jurice Golemca in Sanija Bečiroviča, trenerja in športnega direktorja, ki sta imela v rokah moštvo in ga spravila v »drugo ligo«. Res je, tudi ob obilici smole, a vendarle s precej več »neznanja«.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine