Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Košarka

Smrdel je kot voda iz smetarskega tovornjaka, a je bil obdan z lepoticami

Nekdanji zvezdnik lige NBA in eden najboljših košarkarjev na svetu Shaquile O'Neal se je čudil kolegu Dennisu Rodmanu, zakaj je imel ob sebi lepe ženske.
Shaquille O'Neal je tudi po igralski karieri uspešen na različnih področjih. FOTO: Winslow Townson/Reuters Con
Shaquille O'Neal je tudi po igralski karieri uspešen na različnih področjih. FOTO: Winslow Townson/Reuters Con
G. N.
26. 2. 2024 | 08:13
26. 2. 2024 | 11:37
2:14

Legendarni košarkarski orjak Shaquille O'Neal je v svojem podkastu The Big Podcast with Shaq razkril utrinek iz obdobja, ko je bil njegov soigralec pri Los Angeles Lakers kontroverzni Dennis Rodman. Skupaj sta si delila slačilnico le na 23 tekmah, a dovolj, da ga je ohranil v neizbrisnem spominu. O enem najboljših obrambnih igralcev v zgodovini lige NBA je povedal, da je bil igralec, ki ni dal prav veliko na osebno higieno, a je bil vselej obkrožen z lepoticami.

»Bil je smrdljivec, smrdel je kot voda iz smetarskega tovornjaka. Dobil je 25 skokov, ki so smrdeli kot drek. Po tekmi se je oblekel, šel v nočni klub in imel ob sebi najbolj hude ženske, kar sem jih videl v življenju. Vrtele so se okoli njega in ga objemale,« je zdaj tudi uspešni didžej in poslovnež povedal o svojem prijatelju. Kljub vsemu je 51-letni Shaq priznal, da je imel Rodman zanj vedno pripravljene »modele«.

Dennis Rodman je povsod, kjerkoli je bil, pustil neizbrisen pečat. FOTO: Sam Mircovich/Reuters
Dennis Rodman je povsod, kjerkoli je bil, pustil neizbrisen pečat. FOTO: Sam Mircovich/Reuters

»Bil sem žurer, a nikoli nisem videl tega, kar sem videl z Dennisom Rodmanom,« je še začinil poglavje o zdaj 62-letnem Rodmanu, ki je imel sloves velikega osvajalca. Med drugim je prijateljeval s pop ikono Madonno in igralko ter manekenko Carmen Electro, ki je le devet dni po njuni poroki zahtevala razveljavitev poroke. Pozneje sta se pobotala, a je Electra leta 1999 vložila zahtevo za ločitev.

Shaquile O'Neal je osvojil štiri naslove prvaka lige NBA, tri z LA Lakers, enega z Miamijem, Dennis Rodman pet, dva z Detroitom, tri s Chicagom.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine