Pozdravljeni!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Košarka

Slovenci tudi letos raje napadajo, kot se branijo

Sporočilo pred jutrišnjo revanšo z Grčijo je bilo jasno: obramba slovenskih košarkarjev je bila preveč porozna, učinek igralcev s klopi premajhen.
Po osvojitvi šampionskega prstana v ligi NBA Vlatko Čančar lovi pravo igralno formo. FOTO: Leon Vidic/Delo
Po osvojitvi šampionskega prstana v ligi NBA Vlatko Čančar lovi pravo igralno formo. FOTO: Leon Vidic/Delo
3. 8. 2023 | 16:30
3. 8. 2023 | 17:27
5:10

V nadaljevanju preberite:

Porazi niso nikoli prijetni niti na pripravljalnih tekmah, toda pametno moštvo se lahko ob njih nauči precej več kot ob gladki zmagi. Zato smo lahko prepričani, da je slovenska košarkarska reprezentanca po sredinem dvoboju z Grčijo (91:98) v Stožicah boljša, kot je bila pred njim. Pridobljeni občutek za igro in skupno sodelovanje bi lahko delno unovčila že na jutrišnji revanši z Grki v Atenah ob 18. uri, predvsem pa na svetovnem prvenstvu.

Iz grškega zornega kota bo jutrišnji dvoboj posvečen legendarnemu asu Nikosu Galisu, saj bodo njegov dres dvignili pod strop dvorane OAKA. Slovenske košarkarje pa bo seveda zanimalo, kako bi lahko odpravili čim več slabosti s prve tekme. Kje je najbolj škripalo v Stožicah? S kakšnimi nesorazmerji se je vnovič soočil Aleksander Sekulić in kako jih ocenjuje? Kako smo razmišljali o pripravljalnih porazih po lanskem EP? Kako dogajanje doživlja Vlatko Čančar? V Stožicah so se lahko le trije slovenski košarkarji pohvalili s pozitivnim razmerjem +/-, kdo?

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine