Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Košarka

Pred prihodnostjo bi se morala Cedevita Olimpija lotiti sedanjosti

Simone Pianigiani bo po okrevanju vodil stožiške košarkarje na današnjem gostovanju pri FMP, po tekmi si bo moral visoko zavihati rokave.
Simone Pianigiani je izpustil zadnjih pet tekem Cedevite Olimpije. FOTO: ABA
Simone Pianigiani je izpustil zadnjih pet tekem Cedevite Olimpije. FOTO: ABA
11. 11. 2023 | 05:00
4:36

V nadaljevanju preberite:

Po šestem zaporednem porazu Cedevite Olimpije v evropskem pokalu je edina novost, da je njen trener Simone Pianigiani prebrodil zdravstvene težave in da bo po petih tekmah odsotnosti danes ob 17. uri vodil svoje košarkarje na gostovanju pri FMP v 7. kolu lige ABA. Ljubljančani bodo v predmestju Beograda lovili peto zmago proti moštvu z izkupičkom 3:3, ki je začelo sezono z domačim porazom proti Krki. Novomeščani se odtlej niso veselili regionalnega uspeha, v ponedeljek ob 18. uri se jim bo ponudila lepa priložnost proti Ciboni.

Zakaj v Stožicah med drugim odmevajo opazke iz igralskih vrst, da bi tako sestavljena ekipa potrebovala več treninga? Kaj je Pianigiani napovedal pred začetkom sezone in kako mu kaže 11. novembra? V treh sezonah se mu obeta zelo lep zaslužek za slovenske razmere, bo začel uresničevati obljube še pred tretjim letom mandata? Cedevita Olimpija želi uveljaviti nekaj mladih upov, a trenerski vzorec je podoben kot v časih Jurice Golemca ... Si lahko upi obetajo boljše čase?

Več v članku.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine