Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Košarka

Pod stožiški strop še dve desetici in ena dvanajstica

Cedevita Olimpija si je z zmago nad Umano prilepila majhen obliž na veliko rano. Kako bi lahko navijači trpeli šele v evroligi?
Po štirih zaporednih porazih so si Alen Omić (24) in soigralci končno oddahnili. FOTO: Cedevita Olimpija
Po štirih zaporednih porazih so si Alen Omić (24) in soigralci končno oddahnili. FOTO: Cedevita Olimpija
2. 2. 2023 | 17:07
2. 2. 2023 | 17:16
4:40

V nadaljevanju preberite:

Minuli teden je bil za košarkarje Cedevite Olimpije pomanjšan odraz prvih štirih mesecev sezone. V nedeljo so proti Budućnosti prikazali sramotno slabo predstavo, čeprav so imele Stožice praznično podobo zaradi upokojitve dresa Dušana Hauptmana, v sredo so si z zmago nad beneško Umano prilepili majhen obliž na številne rane. Da lahko igrajo nekoliko bolje – predvsem v obrambi –, če se potrudijo, vemo že od oktobra, toda vse skupaj še vedno ostaja v okvirih prebliskov s pičlo koristjo v evropskem pokalu.

Tretji uspeh v 13 evropskih nastopih je še največ pomenil za ranjeni ego košarkarjev, trenerjev in vodilnih mož Cedevite Olimpije, s tekmovalnega vidika ne prav veliko. Kruta realnost jih bržkone obsoja na pet popravnih izpitov za zadnje ostanke časti in dobrega imena ter pripravo za unovčenje grenkih podukov v naslednji mednarodni sezoni. Zakaj v Stožicah trdno računajo, da bodo ostali v krogu 20 moštev za evropski pokal? Po umiku Hauptmanove številke 10 so tudi pred dodatnimi izzivi ...

Več v članku

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine