Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Košarka

Po eurobasketu ni spal, toda zdaj je osredotočen na dvoboj z Izraelom

Aleksander Sekulić bo odpeljal povsem spremenjeno slovensko košarkarsko reprezentanco v Tel Aviv na petkovo tekmo kvalifikacij za SP.
Aleksander Sekulić želi po razočaranju na EP dokončati delo v kvalifikacijah za mundial 2023. FOTO: Thilo Schmuelgen/Reuters
Aleksander Sekulić želi po razočaranju na EP dokončati delo v kvalifikacijah za mundial 2023. FOTO: Thilo Schmuelgen/Reuters
8. 11. 2022 | 20:38
9. 11. 2022 | 09:46
5:03

V nadaljevanju preberite:

Od usodnega 4. septembra, ko so se slovenski košarkarji poslovili od evropskega prvenstva s četrtfinalnim porazom proti Poljski, sta minila skoraj dva meseca. Po svoje veliko, obenem premalo, da bi se zacelile vse rane. To priznava tudi selektor Aleksander Sekulić, toda čas ga nenehno priganja. Najprej je moral na novo poprijeti za krmilo Lokomotiva Kubana, po prihodu iz Rusije se bo z reprezentanco jutri odpravil v Izrael na petkovo kvalifikacijsko tekmo za svetovno prvenstvo 2023.

Kaj Sekulić pravi o opravljeni analizi po eurobasketu? Kakšne preglavice ga tarejo zdaj? Kako bo lahko uigral povsem prenovljeno moštvo v nekaj dneh? Kaj pravi o računicah pred zadnjimi štirimi kvalifikacijskimi tekmami? Kakšne informacije ima o Izraelu?

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine