Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Košarka

Hudič ima tudi po eurobasketu veliko mladih

Slovenska košarkarska reprezentanca pričakuje peti cikel kvalifikacij za SP. Edo Murić večkrat v državnem dresu kot vsi drugi skupaj.
Miha Lapornik, Leon Stergar, Jakob Čebašek, Robert Jurković (z leve) in drugi reprezentanti med vadbo v dvorani Ježice. FOTO: Voranc Vogel/Delo
Miha Lapornik, Leon Stergar, Jakob Čebašek, Robert Jurković (z leve) in drugi reprezentanti med vadbo v dvorani Ježice. FOTO: Voranc Vogel/Delo
7. 11. 2022 | 14:19
7. 11. 2022 | 14:45
4:14

V nadalevanju preberite:

Že dolgo je jasno, da bo morala slovenska moška košarkarska reprezentanca tako kot njeni tekmeci dokončati kvalifikacije za svetovno prvenstvo 2023 v močno okrnjeni zasedbi. Pa vendar si nihče ni mislil, da bo imel selektor Aleksander Sekulić zaradi klubskih obveznosti in poškodb na petkovem gostovanju v Izraelu in ponedeljkovem dvoboju z Nemčijo v Kopru na voljo le dva udeleženca letošnjega eurobasketa – Eda Murića in Žigo Samarja.

Kdo se je zbral na prvem skupnem treningu in kdo je manjkal? Kdo je pod dodatnim vprašajem za gostovanje v Tel Avivu? Kaj pravi direktor izbrane vrste o možnih odsotnih? Koliko debitantov je v moštvu in kako jih vidijo staroselci v moštvu? Kaj vse čaka Slovenijo v kvalifikacijah in kakšne so njene možnost za uvrstitev na SP?

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine