Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Košarka

Po derbiju v Los Angelesu praznih rok ostal LeBron James

V severnoameriški košarkarski ligi NBA sta bili ponoči na sporedu le dve tekmi.
LeBron James je moral drugič v tej sezoni podpisati vdajo. FOTO: Kirby Lee/Usa Today Sports
LeBron James je moral drugič v tej sezoni podpisati vdajo. FOTO: Kirby Lee/Usa Today Sports
Š. R., STA
21. 10. 2022 | 07:25
22. 10. 2022 | 15:56
1:56

V severnoameriški košarkarski ligi NBA sta bili ponoči na sporedu le dve tekmi. V obračunu obeh ekip iz Los Angelesa so Clippers premagali Lakers s 103:97, Milwaukee Bucks pa so bili v gosteh boljši od Philadelphia 76ers z 90:88. Tako za Clippers kot Bucks sta bili to prvi tekmi v sezoni, medtem ko so Lakers in 76ers drugič izgubili.

V losangeleškem obračunu so se statistično najbolj izkazali košarkarji jezernikov. Lonnie Walker IV je bil s 26 točkami najboljši strelec, Anthony Davis je prispeval točko manj, LeBron James pa je 20 točkam dodal še deset skokov in šest podaj. Prave pomoči soigralcev pa trojica ni imela. Russell Westbrook je dvoboj, denimo, končal z dvema točkama in brez zadetega meta iz 11 poskusov.

Pri Clippers je šest igralcev preseglo mejo desetih točk. Po 15 sta jih dosegla Paul George (10 skokov) in John Wall. Ob 14 točkah je Ivica Zubac pobral še 17 skokov in podelil pet blokad, s klopi pa je tudi Kawhi Leonard dvoboj končal s 14 točkami.

Dva slovenska košarkarja bosta na delu v noči z danes na soboto. Goran Dragić bo s Chicagom gostoval pri Washingtonu (1.00), Vlatka Čančarja pa z Denverjem čaka obračun pri prvakih iz San Francisca, Golden Statu (4.00).

Lestvico zagotavlja Sofascore

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine