Pozdravljeni!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Košarka

Najboljši na svetu v Stožicah v čast Gorana Dragića

Poslovilna tekma zlatega kapetana z dobrodelno noto. Prihod 24. avgusta so potrdili številni asi iz Slovenije in tujine, tudi Dončić, Jokić in Antetokounmpo.
Goran Dragić in Matej Avanzo (desno) sta predstavila podrobnosti dobrodelnega spektakla v Ljubljani. FOTO: Voranc Vogel/Delo
Goran Dragić in Matej Avanzo (desno) sta predstavila podrobnosti dobrodelnega spektakla v Ljubljani. FOTO: Voranc Vogel/Delo
4. 1. 2024 | 17:12
4. 1. 2024 | 18:07
4:49

V nadaljevanju preberite:

Goran Dragić se je kar trikrat poslovil od slovenske reprezentance – po zmagoslavju na evropskem prvenstvu 2017, 30. junija na tekmi s Hrvaško v Ljubljani in po razočaranju na eurobasketu 2022 –, igranju košarke bo rekel zbogom zgolj enkrat. Zato pa bo njegovo uradno slovo imelo več razsežnosti, predvsem dobrodelno. Na ekshibicijski spektakel v Stožicah 24. avgusta je povabil trenutno najboljše igralce na svetu, nekdanje soborce in ase v zrelih letih.

Kdo se mu bo pridružil v Ljubljani? Načrte je razkril štiri mesece pred svojim 38. rojstnim dnevom, kakšna pot je za njim v ligi NBA in slovenski reprezentanci? Kdaj je odigral zadnjo tekmo in nato zaman čakal na podaljšanje ameriške kariere? Zakaj je zavrnil ponudbe elitnih evroligašev? Zakaj se bo v kratkem sestal z Miamijevim trenerjem Erikom Spoelstro? Kaj bo zanj prednostna naloga v naslednjih mesecih in kam bo šel iztržek iz njegovega poslovilnega projekta?

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine