Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Košarka

Luko Dončića so stisnili v kot, a ga še niso obvladali

Dallas je spravil Golden State na kolena po zaslugi svojega člana elitne peterke lige NBA, dolžnikov s prejšnjih tekem in prevzema prevlade v tretji četrtini.
Draymond Green, Andrew Wiggins in Stephen Curry (z leve) so lahko pogosto le opazovali Luko Dončića. FOTO: Kevin Jairaj/USA Today Sports
Draymond Green, Andrew Wiggins in Stephen Curry (z leve) so lahko pogosto le opazovali Luko Dončića. FOTO: Kevin Jairaj/USA Today Sports
25. 5. 2022 | 17:23
25. 5. 2022 | 17:25
5:18

V nadaljevanju preberite:

Luka Dončić je prejel prijetno vest že dobro uro pred začetkom četrte tekme finala zahodne konference z Golden Statom: izvedel je, da se je tretje leto zapored uvrstil v najboljšo peterko lige NBA. Še več zadovoljstva mu je prineslo nadaljevanje večera. Košarkarji Dallasa so na domačem parketu vodili že z 29 točkami razlike in zmagali s 119:109, znižali skupni zaostanek v dvoboju na 1:3 in se vsaj za dva dneva ognili izpadu. Peto dejanje dvoboja bo že v noči s četrtka na petek v San Franciscu.

Kaj vse je bilo na četrti tekmi drugače kot na prvih treh? Je Dallasu pomagalo 16-minutno podaljšanje premora ob polčasu? Kaj je še ostalo na seznamu Dončičevih neuresničenih želja?

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine