Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Košarka

Kralj James: Brez družbenih omrežij med končnico

LeBron James je manj izkušenim soigralcem pri LA Lakers svetoval, naj gledajo filme, berejo knjige ali igrajo karte, da bi ohranili zbranost med končnico NBA.
LeBron James se zaveda pasti družbenih omrežij. FOTO: Gary A. Vasquez/Reuters
LeBron James se zaveda pasti družbenih omrežij. FOTO: Gary A. Vasquez/Reuters
P. Z.
8. 5. 2023 | 11:23
8. 5. 2023 | 11:27
1:57

Košarkarji Los Angeles Lakers so dobro krenili v končnico lige NBA, v kateri so njihovi tekmeci branilci naslova Golden State Warriors. Prvi zvezdnik LeBron James je kljub 38 letom še vedno v izvrstni formi, toda okrog njega je veliko neizkušenih soigralcev, ki se še ne zavedajo pasti play-offa, zato jim je Kralj James dal »očetovski nasvet«.

»Med končnico se izogibajte družbenih omrežij, ker vam lahko kritike uničijo zbranost. Dokler smo v igri za naslov, doma raje glejte filme, berite knjige ali z družino igrajte karte. Tako boste na igrišču bolj sproščeni,« je dal modri nasvet LeBron, ki ima na instagramu več kot 150 milijonov sledilcev.

image_alt
Vse bolj dramatično v ligi NBA: LeBron James še ni rekel zadnje

»Kadar gledate druge tekme, dajte televizor na tiho in predvajajte glasbo. Tako delam jaz. Kadar zmagaš, si najboljši igralec na svetu, ko izgubiš, vsi zlijejo gnojnico nate. Takšne stvari so moteči elementi in jemljejo koncentracijo,« je še dodal.

LeBron James je vodja na igrišču in zunaj njega. FOTO: Cary Edmondson/Reuters
LeBron James je vodja na igrišču in zunaj njega. FOTO: Cary Edmondson/Reuters

Še en veteran Anthony Davis se je že umaknil s spleta, kjer so se po drugi tekmi nanj vsule kritike.

LeBron James je v 20 letih kariere osvojil štiri šampionske prstane z Miamijem, Clevelandom in LA Lakers. Slednji vodijo z 2:1 v zmagah in bodo danes ponoči (4.00) gostili tekmo številka 4 proti ekipi Stepha Curryja.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine