Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Košarka

Ko Luka Dončić počiva, ima Dallas velike težave

Slovenski as je petič izpustil drugo tekmo teksaškega moštva v dveh dneh, Vlatko Čančar poškodovan, igral je le Goran Dragić.
Luka Dončić je tokrat izpustil dvoboj z Damianom Lillardom (levo). FOTO: Steph Chambers/AFP
Luka Dončić je tokrat izpustil dvoboj z Damianom Lillardom (levo). FOTO: Steph Chambers/AFP
16. 1. 2023 | 17:29
16. 1. 2023 | 17:43
4:27

V nadaljevanju preberite:

Pičle štiri točke in devet minut igre je bil skupni učinek treh slovenskih košarkarjev ob zadnjih nastopih njihovih moštev v ligi NBA. Dallas je v Portlandu namenil Luki Dončiću popoln počitek, Denver je ugnal Orlando s 119:116 brez odsotnega Vlatka Čančarja zaradi udarca v spodnji del desne noge. V akciji je bil le Goran Dragić in prispeval manjši delež k zmagi nad Golden Statom s 132:118. Njegovo januarsko povprečje je 4,6 točke, 1,1 skoka in 2,6 asistence v devetih tekmah.

Nikakršna novost ni, da trener Jason Kidd ne računa na Dončića, ko mora Dallas odigrati drugi dvoboj v dveh večerih. Toda kakšen je bil poduk revanše s Portlandom? Dallas brez dveh tretjin svoje udarne osmerice ni bil kos vročemu Damianu Lillardu. Dončić je še naprej prvi strelec prvenstva, toda kakšen je trend Dallasa in kje ima največje rezerve? Kako se bo odzval na rok za prestope, ki je vse bliže?

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine