Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Košarka

Jurici Golemcu že zmanjkuje prstov za preštevanje poškodovanih

Košarkarji Cedevite Olimpija drevi v Tivoliju s presenečenjem lige ABA Zadrom, ki ima v svojih vrstah prvega junaka sezone.
Matic Rebec vsak mesec sklene novo pogodbo kot začasna rešitev, sicer bi Jurici Golemcu zmanjkalo košarkarjev. FOTO: Cedevita Olimpija
Matic Rebec vsak mesec sklene novo pogodbo kot začasna rešitev, sicer bi Jurici Golemcu zmanjkalo košarkarjev. FOTO: Cedevita Olimpija
26. 11. 2022 | 05:00
26. 11. 2022 | 22:47
3:38

V nadaljevanju preberite:

Začetni vtis košarkarjev Cedevite Olimpije v novi sezoni še zdaleč ni vrhunski, brez razmisleka bi verjetno izstrelili, da so bili lani veliko uspešnejši v uvodu. Videz vendarle nekoliko vara. V prejšnji sezoni so Ljubljančani resda dobili dve od prvih petih tekem v evropskem pokalu (zdaj 0:5), a klonili v polovici od šestih dvobojev lige ABA. Trenutno so z zdesetkano zasedbo pri beri 4:2, danes ob 21. uri pa bi jo lahko izboljšali v dvoboju z Zadrom.

Kakšne so zadnje informacije iz stožiške bolnišnice na koncu mesta? Koliko zdravih, a vse bolj utrujenih mož ima na voljo Jurica Golemac za dvoboj s prijetnim presenečenjem sezone? Koga vse je ugnal Zadar in kdo je njegovo glavno orožje? Katero je najučinkovitejše moštvo v ligi ABA in kje najdemo Ljubljančane?

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine