Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Košarka

Jokiću godijo komplimenti, a bradica bo morala proč

Srbski košarkarski as Nikola Jokić se je predstavil javnosti pred začetkom nove sezone v ligi NBA. Novinarje je najbolj zanimala nova kozja bradica.
Nikola Jokić ima nov videz. FOTO: Matthew Stockman/AFP
Nikola Jokić ima nov videz. FOTO: Matthew Stockman/AFP
27. 9. 2024 | 12:39
27. 9. 2024 | 12:43
1:50

Do začetka nove sezone v ligi NBA je še slab mesec, prihodnji teden se bodo začele pripravljalne tekme. Košarkarji Denverja bodo v petek odigrali uvodno z branilci naslova Boston Celtics, ki so bili v finalu boljši od Dallas Mavericks našega asa Luke Dončića

Prvi zvezdnik Nuggets je srbski velikan Nikola Jokić, ki je s Srbijo osvojil bronasto kolajno na OI v Parizu in se udeležil tudi poslovilne tekme Gorana Dragića v Stožicah, zdaj pa je že v pogonu. Včeraj je imel medijski dan v Denverju, kjer pa je novinarje najbolj zanimala novost na njegovem obrazu. Med dopustom si je namreč pustil kozjo bradico in jo očitno tudi skrbno neguje.

»Godijo mi razni komplimenti glede brade, ampak moram vas razočarati. Verjetno bo prav kmalu šla stran,« je 29-letni Jokić v kali zatrl možnost, da bi mu sedma sila nadela vzdevek »zlobni Nikola«.

Godijo mu komplimenti. FOTO: Matthew Stockman/AFP
Godijo mu komplimenti. FOTO: Matthew Stockman/AFP

Jokić je sicer trikratni MVP, lani je z Denverjem osvojil šampionski prstan, v prejšnji sezoni pa so Nuggets izpadli že v drugem krogu končnice proti Minnesoti. Srbski center, velik ljubitelj konjev, je imel povprečje 28,7 točke, 13,4 skoka in 8,7 asistence.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine