Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Košarka

Gorana Dragića snubijo za novo pravljično avanturo

Soigralci prepričujejo zlatega kapetana, naj jih vodi pri obrambi evropskega prestola in si prisluži mesto v deseterici vseh časov.
Goran Dragić je med sobotno tekmo z Italijo dokazal, da je še vedno velemojster. FOTO: Blaž Samec/Delo
Goran Dragić je med sobotno tekmo z Italijo dokazal, da je še vedno velemojster. FOTO: Blaž Samec/Delo
28. 6. 2022 | 05:00
28. 6. 2022 | 10:57
5:30

V nadaljevanju preberite:

Po evidenci Košarkarske zveze Slovenije, ki upošteva zgolj nastope v uradnih tekmovalnih dvobojih, ni dvoma: Goran Dragić je 79-krat oblekel dres članske izbrane vrste (v igro je vstopil 69-krat) in zaostaja le za Jako Lakovičem (86). Niti najboljše vedeževalke pa si niso na jasnem, kolikokrat bo še branil barve reprezentance. Najprej je namreč naznanil, da bo četrtkov spektakel s Hrvaško v Stožicah zanj poslovilni, nato je potrdil, da bo v nedeljo igral še v Stockholmu. Zdaj ga soigralci opogumljajo, naj jih vodi še na septembrskem evropskem prvenstvu.

Zakaj je bila njegova reprezentančna upokojitev pred petimi leti v marsičem logična in kaj se je spremenilo letos? Kaj mu pravi telo in kaj njegovi košarkarski zastopniki? Koliko znaša Dragičev strelski rekord v izbrani vrsti? Kdo vse je pred njim in za njim na lestvici najučinkovitejših strelcev na dosedanjih evropskih prvenstvih?

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine