Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Košarka

Dragiša Drobnjak pri 40 letih končal bogato kariero (VIDEO)

Neuničljivi košarkar je na dolgi športni poti zamenjal mnoge delodajalce doma in na tujem, nazadnje je nosil majico Rogaške.
Dragiša Drobnjak (v obrambi) se je poslovil proti nekdanjim delodajalcem. Foto Tadej Regent/Delo
Dragiša Drobnjak (v obrambi) se je poslovil proti nekdanjim delodajalcem. Foto Tadej Regent/Delo
J. P.
13. 5. 2018 | 11:38
13. 5. 2018 | 11:49
1:43
Rogaška Slatina – Potem ko je Krka sinoči v drugem polfinalnem dvoboju odpravila Sixt Primorsko in izid v zmagah izenačila na 1:1, so branilci lovorike v ligi Nova KBM, košarkarji Petrola Olimpije, potrdili pot v finale, saj so še drugič ugnali Rogaško, tokrat na gostovanju s 73:67. Odpor gostiteljev so strli šele v zadnji četrtini, v 34. minuti so se s strojko najboljšega posameznika na parketu Devina Oliverja (20 točk) prvič prebili vodstvo z 59:57, nato pa prednost zadržali do konca.


»Odličen igralec in velik človek«


V vrstah poražencev, ki so si z uvrstitvijo v polfinale zagotovili nastopanje v regionalni ligi ABA 2 tudi v prihodnji sezoni, je bila polfinalna serija prav posebna za neuničljivega 40-letnega krilnega centra Dragišo Drobnjaka, ki je končal dolgo in bogato športno pot, na kateri je zamenjal mnogo delodajalcev v domovini in tujini, tri sezone pa je nosil tudi majico tokratnega nasprotnika Olimpije. Zdaj bo poiskal nov izziv v trenerskem poslu. »Odličen igralec in velik človek,« so se mu priklonili pri zadnjem delodajalcu. Začetek finalne serije na tri zmage bo prihodnjo soboto v Stožicah.


 

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine