Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Košarka

Dončić pred tekmo s Hrvaško o velikem razočaranju: Težko mi je

Luka Dončić je prvič po skoraj štirih letih spregovoril na novinarski konferenci pred tekmo reprezentance. Z rojaki ga v Ljubljani čaka tekma s Hrvaško.
Luka Dončić je z roba igrišča pospremil zmago soigralcev na obračunu s Hrvaško. FOTO: Matija Djanješić/Cropix
Luka Dončić je z roba igrišča pospremil zmago soigralcev na obračunu s Hrvaško. FOTO: Matija Djanješić/Cropix
J. K.
17. 6. 2021 | 17:08
17. 6. 2021 | 17:32
2:00
»Občutki so zelo dobri, zmeraj mi je v čast igrati za Slovenijo, sploh s takšnimi fanti,« je uvodoma dejal Luka Dončić. »Imel sem en teden brez treningov in česar koli drugega. Zaenkrat se še nekako ogrevam, ampak sem pripravljen za kvalifikacije. Imamo dovolj dobro ekipo, da se uvrstimo na olimpijske igre, pa še za kaj več,« je dodal.

V ameriških medijih je bil njegov nastop na četrtkovi novinarski konferenci pod posebnim drobnogledom. Dallas se je namreč po več kot 24 letih razšel s priljubljenim direktorjem Donniejem Nelsonom, sinom legendarnega trenerja kluba Dona Nelsona, tudi o dogodkih v Teksasu pa je pred spopadom s Hrvaško spregovoril slovenski zvezdnik.


 

Ima ga rad


»Kar težko mi je bilo. Res imam rad Donnieja. Poznam ga od malih nog in on je bil tisti, ki me je pripeljal. Težko mi je bilo, ko sem to videl, a jaz nisem tisti, ki tam sprejema odločitve,« je zbranim medijem, iz ZDA so se oglasili celo prek videopovezave, povedal Dončić.

Prvega zvezdnika slovenske reprezentance, ki je še kot gledalec spremljal uvodno zmago rojakov na pripravljalni tekmi s Hrvaško, v Ljubljani čaka povratek v dres z državnim grbom, ki ga je nazadnje za tekmovalno preizkušnjo oblekel v velikem finalu eurobasketa leta 2017 proti Srbiji.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine