Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Košarka

Cedevita Olimpija začenja četrtfinale, proti Megi bodo potrebni mirni živci

Cedevita Olimpija danes ob 20. uri v dvorani Ranka Žeravice začenja četrtfinalno serijo lige Aba proti Megi. Beograjčani stavijo na hitro igro.
Jaka Blažič želi igrati tudi polfinale s Crveno zvezdo.

Foto Cedevita Olimpija
Jaka Blažič želi igrati tudi polfinale s Crveno zvezdo. Foto Cedevita Olimpija
15. 4. 2024 | 08:30
15. 4. 2024 | 08:40
4:17

V nadaljevanju preberite:

Vodstvo Cedevite Olimpije je pred sezono 2023/24 kot enega od ciljev, prek katerih bomo merili uspešnost sezone, začrtalo polfinale lige Aba. V evropskem pokalu se ni razpletlo po željah, četrtfinalna serija z Mego ponuja priložnost, da se vsaj v jadranski ligi Olimpija povzpne do mest, o katerih je razmišljala. A ne bo lahko, mladi in atletski Beograjčani so tekmec, ki ljubljanski ekipi pogosto povzroča preglavice.

Večji del sezone je Olimpija v jadranski ligi zasedala eno od prvih štirih mest, ki bi ljubljanskemu klubu prinesla prednost domačega terena vsaj v prvem krogu končnice. Prav v zaključku so po spodrsljaju proti Krki zdrsnili na peto mesto, zato četrtfinale z Mego začenjajo v Beogradu. »Mega je v zadnjih dveh mesecih v odlični formi, to bodo zelo težke tekme za nas. Njihovo glavno orožje so protinapadi in s svojo energijo izničijo marsikatero pomanjkljivost, ki jo imajo. Dobro vemo, kaj nas čaka, na treningih smo se posvetili agresivni igri pod obema obročema in skoku v napadu, ki nam dela preglavice skozi celo sezono,« je kapetan Jaka Blažič pojasnil, kako so košarkarji Olimpije izkoristili deset dni premora od zadnje tekme rednega dela s Cibono.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine