Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Košarka

Cedevita Olimpija ne bo odpotovala v Zadar

Zaradi večjega števila okuženih pri hrvaškem moštvu dvoboja tradicionalnih tekmecev jutri ne bo.
Po uspešnem reprezentančnem nastopu se je Jaka Blažič vrnil h klubu, s katerim pa bo ob tem koncu tedna nepričakovano počival. FOTO: Uroš Hočevar/Delo
Po uspešnem reprezentančnem nastopu se je Jaka Blažič vrnil h klubu, s katerim pa bo ob tem koncu tedna nepričakovano počival. FOTO: Uroš Hočevar/Delo
STA
4. 12. 2020 | 11:51
1:23
Košarkarji Cedevite Olimpije bi morali jutri ob 17. uri v 9. kolu lige ABA gostovati v Zadru, tekme z moštvom iz Dalmacije pa ne bo, so danes sporočili iz tabora ljubljanskega kluba. Razlog so številni pozitivni primeri covida-19 v zasedbi Zadra.

Odmor, ki so ga prinesle reprezentančne dejavnosti, bo za košarkarje Cedevite Olimpije malenkost daljši, kot je bilo to sprva pričakovano. Zaradi okužb z virusom pri zasedbi Zadra in naraščajočim številom primerov v moštvu iz Dalmacije je tako tekma lige ABA prestavljena na termin, ki bo določen naknadno.

Prihodnji teden tako zmaje čakajo tri domače tekme. V torek ob 18. uri se bodo v 9. kolu evropskega pokala pomerili z Dolomiti Energio Trentom, v četrtek ob 18.30 pa na zaostali tekmi petega kroga še s Promitheasom iz Patrasa. Po dveh tekmah v Stožicah se bo zasedba glavnega trenerja Jurice Golemca preselila v tivolsko dvorano, kjer se bo v nedeljo ob 21. uri v 10. kolu lige ABA udarila z zagrebško Cibono.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine