Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Košarka

Cedevita Olimpija iz Kopra s prednostjo 37 točk

Ljubljanski košarkarji so ostali neporaženi v regionalnem prvenstvu.
Kendrick Perry je bil tudi v Kopru prvi strelec Cedevite Olimpije. FOTO: ABA
Kendrick Perry je bil tudi v Kopru prvi strelec Cedevite Olimpije. FOTO: ABA
22. 10. 2020 | 18:58
22. 10. 2020 | 20:06
3:16
Koper – V zaostali tekmi 2. kola lige ABA so košarkarji Cedevite Olimpije gostovali v dvorani Bonifika in prepričljivo ugnali Koper Primorsko s 102:65. Ljubljančani so se s tretjo zmago pridružili Crveni zvezdi, Budućnosti in Megi, ki imajo prav tako izkupiček 3:0, Koper Primorska je po tretjem porazu v družbi Zadra in Cibone na dnu lestvice.

Uspeh Ljubljančanov ni bil ogrožen niti za hip, največ odpora je domača zasedba nudila v prvi četrtini. V moštvu zmagovalcev je bil znova v ospredju branilec Kendrick Perry s 17 točkami, šestimi asistencami in štirimi ukradenimi žogami, pri Kopru je bil najuspešnejši Luka Vončina z 21 točkami.

Olimpijin trener Jurica Golemac, ki je pred prihodom v Stožice vodil Koprčane, je bil po tekmi zelo zadovoljen: »Razlika v kakovosti je bila očitna, fantom čestitke za prikazano energijo. Tekmeci so se odlično kosali z nami prvih deset ali 12 minut, nato pa smo dokazali, da imamo 'daljšo' klop. Odpočili smo lahko nosilce igre, mlajši igralci pa so dobro izkoristili priložnost, ki so jo dobili. Tudi v prihodnje morajo dobro delati, da bodo dobili še kakšno.«


 

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine