Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Drugi športi

Za zadnje dejanje zanimive kariere je še osrečil Verstappna

Avstralski dirkač Daniel Ricciardo je pred dirko v Austinu v ZDA izgubil sedež v dirkalniku druge ekipe Red Bulla, najbrž je tudi končal kariero v F1.
Daniel Ricciardo si ne zatiska oči, najbrž je odpeljal zadnjo dirko v F1. FOTO: Maxim Shemetov/Reuters
Daniel Ricciardo si ne zatiska oči, najbrž je odpeljal zadnjo dirko v F1. FOTO: Maxim Shemetov/Reuters
N. Gr.
24. 9. 2024 | 10:26
24. 9. 2024 | 10:26
1:45

Na veliki nagradi Singapurja je med dirkači formule 1 najhitrejši krog z novimi pnevmatikami postavil dirkač druge Red Bullove ekipe RB Daniel Ricciardo. Dirko je sicer končal na zadnjem mestu, zato za najhitrejši krog ni prejel točk, za naslednjo dirko v ZDA v Austinu pa ga bo v dirkalniku zamenjal testni voznik RB-ja Liam Lawson.

Avstralski veteran, zmagovalec osmih dirk, ki v F1 dirka vse od leta 2011, je priznal, da bi to lahko bilo slovo od formule: »Ne vem še zagotovo, bomo videli, kako se bodo stvari razpletle, a imam precej dobro predstavo o tem, kako izgleda moja prihodnost. Če je bila to moja zadnja dirka, je bil to lep ‘adios’«.

FOTO: Edgar Su/Reuters
FOTO: Edgar Su/Reuters

Ricciardo je na svoji zadnji dirki morda osrečil Maxa Verstappna (Red Bull), saj glavni konkurent za naslov prvaka Lando Norris (McLaren) po njegovi zaslugi ni prejel dodatne točke za najhitrejši krog. »Če bo na koncu v Abu Dabiju to pomagalo Maxu, bom morda z njegove strani dobil lepo božično darilo,« se je nasmejal Avstralec, Verstappen pa je na to odvrnil: »Lahko si zaželi karkoli.«

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine