Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Drugi športi

Tim Gajser razočaran zaradi navijačev

Svetovni prvak v motokrosu Tim Gajser sporoča, da gre okrevanje po nesreči dobro, a mu je žal, da bo moral izpustiti VN Trentina, kjer se počuti kot doma.
Tim Gajser po operaciji še vedno ni sedel na motor. FOTO: Honda Racing
Tim Gajser po operaciji še vedno ni sedel na motor. FOTO: Honda Racing
13. 4. 2023 | 18:57
13. 4. 2023 | 19:01
1:45

Četrta dirka svetovnega prvenstva v motokrosu bo v nedeljo v Italiji. V Pietramurati bo na VN Trentina slovenske barve branil Jan Pancar v razredu MX2, na dirki evropskega prvenstva pa bodo vozili Jaka Peklaj, Žan Oven in Miha Vrh.

image_alt
Gajser s postelje: Vrnil sem bom še močnejši

Svetovni prvak v elitnem razredu MXGP Tim Gajser še okreva po operaciji stegnenice. Vse od nesreče, ki se mu je zgodila 20. februarja prav v Arcu pri Gardskem jezeru, je nedostopen za slovenske medije, je pa na instagramu sledilcem sporočil nekaj podrobnosti o svojem zdravstvenem stanju.

»Zelo sem razočaran, ker bom izpustil VN Trentina. Pogrešal bom navijače in dirkanje,« je zapisal Tiga243. »Moje okrevanje gre še vedno dobro. V nogo se vrača moč in zdravnik pravi, da je napredek impresiven. Kmalu se bom poskusil vrniti na motor. Takrat bom bolje vedel, kdaj bi lahko spet začel dirkati,« je dodal 26-letni petkratni svetovni prvak iz Pečk.

image_alt
Šampion je že v domači oskrbi

Po operaciji je zvezdnik Honde računal, da se bo vrnil prav v Trentinu, kjer se vedno zbere največ njegovih navijačev, vendar bodo ti morali še počakati.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine