Pozdravljeni!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Drugi športi

Televizijski voditelj ob neposrednem odgovoru atletske zvezdnice kar obmolknil

Vrhunska poljska šprinterka Ewa Swoboda vzbuja pozornost s hitrimi teki in tetovažami. Znana tudi po tem, da ne pozna tabujev.
Ewa Swoboda zna pritegniti pozornost fotografov. FOTO: Sarah Meyssonnier/Reuters
Ewa Swoboda zna pritegniti pozornost fotografov. FOTO: Sarah Meyssonnier/Reuters
7. 9. 2024 | 18:43
7. 9. 2024 | 18:43
1:56

Poljska šprinterska zvezdnica Ewa Swoboda na tekmovanjih vzbuja pozornost s hitrimi teki in tetovažami. Znana je tudi po tem, da je brez dlake na jeziku. To je pokazala tudi med gostovanjem v pogovorni oddaji pri Kubi Wojewodzkem

Ker velja za osebo, ki ne pozna tabujev, jo je poljski televizijski voditelj med drugim naravnost vprašal, kako dolgo traja seks pri 27 letih. Od evropske podprvakinje v teku na 100 metrov iz letošnjega Rima je dobil neposreden odgovor: »Petnajst, dvajset minut, ne vem.«

Wojewodzki je obmolknil, trenutek pozneje pa priznal, da je ostal brez besed. Poljska atletinja se je začela smejati, nakar je vzela kozarec vode, rekoč, da potrebuje pijačo. V nadaljevanju je beseda nanesla tudi na olimpijski prvakinji v boksu, Alžirko Imane Khelif in Tajvanko Lin Yu-Ting, za kateri so mnogi menili, da sta v resnici moška.

Na olimpijskih igrah v Parizu se je Ewa Swoboda prebila do polfinala. FOTO: Sarah Meyssonnier/Reuters
Na olimpijskih igrah v Parizu se je Ewa Swoboda prebila do polfinala. FOTO: Sarah Meyssonnier/Reuters

Ob tem je je Ewa Swoboda priznala, da so tudi zanjo pri 15, 16 letih govorili, da je moški. »Takšnih obtožb seveda ni bilo prijetno poslušati,« je še poudarila 27-letna Poljakinja, ki se lahko med drugimi uspehi pohvali tudi z naslovom dvoranske evropske prvakinje v šprintu na 60 metrov iz Glasgowa 2019.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine