Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Drugi športi

»Slovenski Rocky« spravil grškega tekmeca v hud nokdavn

Miran Fabjan na borilnem spektaklu v Atenah nokavtiral domačega matadorja Nikosa Proviasa.
Miran Fabjan (desno) se bo 27. aprila v Celju še enkrat udaril z Dževadom Poturakom iz BiH, od katerega je bil oktobra 2017 v Kopru boljši po točkah. FOTO: W5 Professional Kickboxing
Miran Fabjan (desno) se bo 27. aprila v Celju še enkrat udaril z Dževadom Poturakom iz BiH, od katerega je bil oktobra 2017 v Kopru boljši po točkah. FOTO: W5 Professional Kickboxing
19. 3. 2019 | 09:41
19. 3. 2019 | 10:22
1:38
Ljubljana – Slovenski borec Miran Fabjan je uresničil svojo napoved in na mednarodni prireditvi v Olimpijski boksarski dvorani v Atenah slavil prepričljivo zmago. V tretji rundi obračuna do 95 kilogramov po pravilih K1 je 33-letnik iz Branika pri Novi Gorici z nokavtom premagal domačega matadorja Nikosa Proviasa.

»V uvodni rundi rundi me je Provias, ki še zdaleč ni slab kikboksar, malce presenetil, ko pa sem ga po kakšnih tridesetih sekundah prebral, ni imel več nobenih možnosti, da bi me presenetil. Nikosov odpor sem zlomil kakšno minuto pred koncem tretje runde, ko sem ga s kolenom zadel v glavo,« je razkril »slovenski Rocky« in dodal, da je sodnik v ringu, ko je nasprotniku odštel do osem, dal sicer znak za nadaljevanje dvoboja.

Vendar pa obračun ni trajal več dolgo. »Že po naslednji kombinaciji udarcev sodniku ni preostalo drugega, kot da je prekinil dvoboj. Provias je bil v težkem nokdavnu,« je še pristavil Fabjan, ki se bo naslednjič v ring povzpel že 27. aprila v Celju, kjer se bo na spektaklu King of Kings (Kralj kraljev) udaril z Dževadom Poturakom iz BiH. V Zlatorogu se bodo tedaj med drugimi borili tudi Monika Kučinič, Tajda Ratajc, Samo Petje in Aleksander Stankov.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine