Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Drugi športi

Schumacher razkril svojo ljubezen

Nekdanji voznik v formuli 1 je na družbenem omrežju Instagram objavil fotografijo, na kateri je razkril, da je srečno zaljubljen.
Ralf Schumacher je povezan tudi s Slovenijo in Goriškimi brd, kjer za njegovo restavracije proizvajajo vino. FOTO: Damijan Simčič
Ralf Schumacher je povezan tudi s Slovenijo in Goriškimi brd, kjer za njegovo restavracije proizvajajo vino. FOTO: Damijan Simčič
Š. R.
15. 7. 2024 | 09:18
15. 7. 2024 | 09:21
1:42

Ralf Schumacher, brat sedemkratnega svetovnega prvaka v formuli 1 Michaela, je razkril svojo ljubezen. Nekdanji voznik v formuli 1 je na družbenem omrežju Instagram objavil fotografijo, na kateri objema svojega srčnega izbranca Etienna. Ralfovo razkritje takoj pozdravila njegova prijateljica in igralka Carmen Geiis.

»Imaš najboljšega partnerja, Etienne, kar si lahko predstavljaš. Po dveh letih končno lahko pokažeš svojo ljubezen svetu. Ralfa poznam že več kot 25 let in vedno mi je bil v veselje. Vesela sem zanju, saj imam tudi jaz Etienna zelo rada,« je zapisala Geiis.

Ralf Schumacher in Eitenne. FOTO: Instagram
Ralf Schumacher in Eitenne. FOTO: Instagram

Ralf Schumacher je bil 14 let poročen s Coro Brinkman, s katero imata tudi sina Davida. »Vesel sem, da si končno našel nekoga, ob katerem se res počutiš zelo udobno in varno. Ne glede na to, ali gre za moškega sli žensko,« je ob očetovem razkritje zapisal 23-letni David.

Ralf Schumacher je bil del karavane formule 1 od leta 1997 do 2007. Zmagal je na šestih dirkah za svetovno prvenstvo, 27. je bil na zmagovalnem odru.

 

 

 

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine