Pozdravljeni!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Drugi športi

Šampionski pas ostal na Obali

Prepričljive zmage slovenskih borcev Jasmina Bečiroviča, Uroša Jurišiča, Andreja Bakoviča, Tajde Ratajc, Adama Kapiča, Rudolfa Pavlina in Aleksandra Stankova v Kopru.
Jasmin Bečirovič je uspešno kariero kronal z osvojitvijo šampionskega pasu združenja WFMC. FOTO: Tomi Lombar
Jasmin Bečirovič je uspešno kariero kronal z osvojitvijo šampionskega pasu združenja WFMC. FOTO: Tomi Lombar
18. 11. 2018 | 09:05
18. 11. 2018 | 11:22
2:03
Koper – Slovenski borci so na prireditvi Legends Collide navdušili svoje navijače, ki so sinoči skoraj do zadnjega kotička napolnili koprsko areno Bonifika. Domači matador Jasmin Bečirovič (do 95 kg) je v svoji poslovilni borbi po pravilih K1 v drugi rundi prisilil k vdaji Madžara Tihomirja Brunerja in uspešno kariero kronal z osvojitvijo šampionskega pasu združenja WFMC.

Prav tako v drugi rundi je do pete profesionalne zmage zapovrstjo prišel tudi ljubljanski boksar Andrej Bakovič (do 69,85 kg), ki je bil veliko boljši od Stefana Markovića iz BiH. V glavnem obračunu mešanih borilnih športov (MMA) pa je gledalce na noge dvignil Uroš Jurišič (do 77 kg), ki je za deseto zaporedno zmago v uvodni rundi prisilil k vdaji Gruzinca Šoto Gvasalijo.

Ring so dvignjenih rok v MMA že v prvi rundi zapustili tudi Tajda Ratajc (do 53 kg, po zmagi nad Grkinjo Charo Dimitroula), Adam Kapič (do 90 kg), ki je ugnal Srba Milana Nakića, in Rudolf Pavlin (do 93 kg), ki je v svojem zadnjem dvoboju hitro zlomil odpor Srba Sinišo Kondića.

V obračunih K1 je bil od naših uspešen še prleški gladiator Aleksander Stankov (do 85 kg), ki je premagal Italijana Nicolo Destra, medtem ko je moral Rok Štrucl (nad 95 kg) po dodatni četrti rund priznati premoč Srbu Strahinji Mitriću.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine