Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Drugi športi

Premor potrebuje tudi za zbistritev svojih misli

Slovenski boksar Andrej Baković je po 16 zmagah doživel prvi poraz v poklicnem ringu.
Andrej Baković (desno) je tokrat doživel prvi profesionalni poraz. FOTO: Tadej Regent/Delo
Andrej Baković (desno) je tokrat doživel prvi profesionalni poraz. FOTO: Tadej Regent/Delo
3. 6. 2024 | 09:09
3. 6. 2024 | 09:09
1:41

Vsake serije je enkrat konec in tako se je zaključil tudi zmagoviti niz slovenskega profesionalnega boksarja Andreja Bakovića. Po 16 zaporednih zmagah, od tega dvanajstih z nokavtom, je doživel prvi poraz, potem ko je moral na prireditvi v Kulmbachu na Bavarskem priznati premoč Gruzincu Jemalu Šalamberidzeju.

Jeziček na tehtnici se je na stran tekmeca, ki je v svojo statistiko vpisal enajsto zmago (ob enem neodločenem izidu in šestih porazih), prevesila v tretji rundi. »Iz mojega zornega kota je bila to res katastrofalna runda, v kateri sem se dvakrat znašel na tleh. To je presodilo v korist Šalamberidzeja. Proti koncu sem se sicer vrnil v igro in prevzel pobudo, vendar pa to ni bilo dovolj, da bi nadomestil zaostanek,« je razkril 34-letni Ljubljančan, ki je šestrundni dvoboj v srednji kategoriji izgubil po točkah s 54:58, 55:58 in 54:58. 

Zdaj si bo privoščil krajši počitek, ki ga potrebuje tudi za zbistritev svojih misli. »Zadnji tedni so bili zelo naporni – pravi tornado. Po premoru pa se bom vrnil na delo,« je še zatrdil Baković.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine