Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Drugi športi

Poljaki skupaj z Mery spet točili odbojkarske solze

Poljski ljubitelji odbojke tudi na drugem velikem tekmovanju na domačih tleh ne bodo proslavili zlatega odličja svoje reprezentance.
Marysia Stenzel je bila po porazu s Srbijo v Gliwicah neutolažljiva. FOTO: Dominik Gajda/AFP
Marysia Stenzel je bila po porazu s Srbijo v Gliwicah neutolažljiva. FOTO: Dominik Gajda/AFP
12. 10. 2022 | 13:00
12. 10. 2022 | 13:50
1:29

Na ženskem odbojkarskem svetovnem prvenstvu, ki ga gostita Poljska in Nizozemska, je v domačih Gliwicah poljska izbrana vrsta po hudem boju priznala premoč Srbkinjam. Te po zmagi s 3:2 v nizih, v zadnjem je odločala podaljšana igra (16:14), že v sredo zvečer čaka polfinalni obračun z Američankami, v drugem polfinalu pa se bosta v četrtek ob 20. uri pomerili Italija in Brazilija.


Poljski ljubitelji odbojke so lahko spremljali dramo do zadnjih točk in nato neutolažljiv jok proste igralke Marie Stenzel, ki ji ni uspelo sprejeti začetnega udarca Jovane Stevanović. Stenzlovo so ob robu igrišča dolgo časa tolažile zaskrbljene soigralke, nato pa je vendarle še povsem objokana stopila pred mikrofone. 

»Kar letele smo na krilih navijačev. A želele smo si še več. Gotovo bom to žogo še sanjala,« je eno najbolj znanih poljskih športnic, ki je vešča uporabnica instagrama, citiral časnik Przeglad Sportowy.





Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine