Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Drugi športi

Maruša Mišmaš Zrimšek brez olimpijskih iger

Atletinji je nastop v Parizu preprečila poškodba zadnje stegenske mišice.
Maruša Mišmaš Zrimšek je ostala brez olimpijskega nastopa. FOTO: Blaž Samec
Maruša Mišmaš Zrimšek je ostala brez olimpijskega nastopa. FOTO: Blaž Samec
Š. R., STA
2. 7. 2024 | 16:48
2. 7. 2024 | 16:49
1:42

Atletinja Maruša Mišmaš Zrimšek bo zaradi poškodbe izpustila nastop na prihajajočih olimpijskih igrah v Parizu. Slovenska tekačica je sicer novico na svojem instagram profilu sporočila že v petek. »Po sanjski sezoni 2023 je sezona 2024 zame kot nočna mora. Že pol leta se borim s poškodbo zadnje stegenske mišice/tetive. Čeprav je bilo vmes že skoraj povsem v redu, je v zadnjem mesecu šlo le na slabše, ne glede na to, kaj sem storila,« je uvodoma pred petimi dnevi na instagramu zapisala 29-letnica.

»Upala sem, da se bo izšlo za olimpijske igre in poskušala na silo teči kljub bolečini, a spoznala, da tako žal ne bo šlo. Olimpijska sezona je zame končana še preden se je sploh začela,« je še dodala atletinja. Zdaj si bo vzela daljši premor, uživala v aktivnostih, ki se jim kot športnica navadno odpove, in se osredotočila na rehabilitacijo poškodbe.

Olimpijska reprezentanca Slovenije bo znana v ponedeljek, ko bo izvršni odbor OKS-ZŠZ na 13. redni seji vse kandidate imenoval v člane letošnje olimpijske odprave.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine