Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Drugi športi

Bertoncelj: Glava in telo potrebujeta »resetiranje«

Telovadca Saša Bertonclja ne bo na svetovnem pokalu v Kopru. Prvi del sezone je že končal.
Sašo Bertoncelj potrebuje premor. Čas bi rad izkoristil za "resetiranje" in priprave na drugi del sezone. FOTO: Jure Eržen/Delo
Sašo Bertoncelj potrebuje premor. Čas bi rad izkoristil za "resetiranje" in priprave na drugi del sezone. FOTO: Jure Eržen/Delo
M. F.
14. 4. 2019 | 15:25
14. 4. 2019 | 16:14
1:41
Prvo ime slovenske gimnastike Sašo Bertoncelj je že prejšnji teden po 45. mestu na evropskem prvenstvu na Poljskem opozoril, da si mora vzeti nekaj časa zase, da se sestavi. "Ni mi užitek ne tekmovati ne trenirati," je dejal po ponesrečenem nastopu na EP in dodal: "Potem pa bomo videli, kako naprej." 

Danes je na družbenem omrežju instagram sporočil, da je prvi del sezone zanj predčasno končan, osredotočil se bo na pripravo za drugi del, kar pomeni, da ne bo tekmoval pred domačimi navijači na svetovnem pokalu v Kopru.

"Po nekaj prespanih nočeh sem se zaradi vseh zdravstvenih težav odločil, da moja glava in telo potrebujeta 'hard reset'. Prvi del sezone je tako za mene končan. Osredotočil se bom na priprave za drugi del sezone z vrhuncem na svetovnem prvenstvu v Nemčiji. Odločitev nikoli ni lahka, še posebej zato, ker ne bom tekmoval na domačem svetovnem pokalu v Kopru. Brez skrbi, ta čas bom zelo dobro izkoristil, da se septembra vrnem na tekmovanja še močnejši," je zapisal evropski podprvak na konju z ročaji (Glasgow 2018).


 

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine