Pozdravljeni!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Kulinarika

Pečena pesa s feto

V hladnih dneh se bodo prilegle vroče krepke juhe iz gomoljnic in korenovk, te lahko pripravimo tudi kot solato ali prilogo.
Foto Thinkstock
Foto Thinkstock
14. 10. 2018 | 08:13
14. 10. 2018 | 08:17
0:43
Počasi prehajamo na jesenske jedilnike, katerih odlična osnova so gomoljnice in korenovke. V hladnih dneh se najbolj priležejo v juhah in enolončnicah, lahko jih tudi pečemo ali dušimo. Rdečo peso običajno uživamo kuhano, navadno kot solato. Za spremembo jo specimo v pečici, okusna in najbolj zdrava je presna.

Recept najdete na Odprti kuhinji.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine