Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Predstavitvena informacija

Dosmrtne licence za Keysoffova sistema Windows 11 in Microsoft

Office 2021 se začnejo pri samo 10 € in so še cenejše, če jih kupite v paketu za poslovno uporabo!
Keysoff, profesionalni prodajalec programske opreme, je pripravil na tisoče ključev programske opreme. FOTO: Century Genius LTD
Keysoff, profesionalni prodajalec programske opreme, je pripravil na tisoče ključev programske opreme. FOTO: Century Genius LTD
11. 10. 2023 | 08:00
6:41

Windows 11, ki je bil predstavljen pred nekaj več kot letom dni, je prinesel sodobno posodobitev osebnih računalnikov in ponudil popolnoma nove izkušnje, ki vsakemu od nas omogočajo, da se poveže, sodeluje ter je viden in slišan. Od uvedbe so uporabniki Windows 11 še vedno bolj angažirani kot uporabniki Windows 10, zadovoljstvo uporabnikov v ZDA pa je večje kot pri kateri koli različici sistema Windows doslej. Microsoft je v predogled uvedel tudi novi Bing, ki ga poganja umetna inteligenca, in sicer za več kot milijon ljudi v 169 državah, ga razširil na mobilni aplikaciji Bing in Edge ter ga uvedel v Skype. Vstopamo v novo obdobje iskanja, klepeta in ustvarjanja. Z novima aplikacijama Bing in Edge imate zdaj na voljo osebnega kopilota, ki vam pomaga pri navigaciji po spletu.

Če želite dobiti operacijski sistem Windows 11, morate zapraviti ogromno denarja. To bo verjetno obremenilo vaše življenje. Keysoff vam lahko pokaže, kako kupiti Windows 11 za 13,32 €. Prodaja s popustom Keysoff vam bo pomagala znatno zmanjšati stroške. Vsi, ki ste se navadili na prejšnjo različico, lahko kupite tudi Windows 10 Pro za 7,59 €. Keysoff, profesionalni prodajalec programske opreme, je pripravil na tisoče ključev programske opreme. Ne samo, da je na voljo veliko vrst, ampak lahko stroški popolnoma ustrezajo vašemu proračunu. Takšna ugodna ponudba, kupite jo zdaj!

Keysoff ceni vsako stranko in si prizadeva, da bi strankam prinesel največje koristi. Keysoff ne bo zlorabil vašega zaupanja! Nakup dosmrtne in cenovno ugodne programske opreme pri podjetju Keysoff je pametna odločitev, ki ste jo sprejeli leta 2023. Keysoff dosega 4,9 od 5 točk na strani Trustpilot, kar pomeni, da so z visokokakovostnimi storitvami podjetja Keysoff zadovoljne številne stranke. Vsak izdelek podjetja Keysoff ima podrobno stran. Osebje je za vas pripravilo podrobne informacije o izdelku, vključno z združljivimi računalniki, lastnostmi izdelka, sistemskimi zahtevami, prenosi itd. Pred nakupom lahko podrobno preberete glede na svoje potrebe! Po plačilu boste v nekaj minutah po elektronski pošti prejeli kodo, ki jo lahko unovčite v svojem računu. Da ne bi zamudili pošte, preverite tudi mapo za neželeno pošto! Če imate kakršna koli vprašanja, lahko to sporočite 7/24 strokovni ekipi za pomoč strankam Keysoff, ki bo vaše težave rešila z bliskovito hitrostjo.

(Stik s podjetjem Keysoff: service@keysoff.com)


Naročnik oglasne vsebine je Century Genius LTD

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine