Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Svet

Mediji objavili fotografijo, ki Argentovo postavlja na laž

V Kaliforniji je spolni odnos odrasle osebe z osebo, mlajšo od 18 let, kaznivo dejanje.
Zvezdnica naj bi prijateljici priznala, da je spala z Jimmyjem Bennettom, a da ni vedela, da je mladoleten. FOTO:  Vianney Le Caer/AP
Zvezdnica naj bi prijateljici priznala, da je spala z Jimmyjem Bennettom, a da ni vedela, da je mladoleten. FOTO:  Vianney Le Caer/AP
S. S.
22. 8. 2018 | 14:32
22. 8. 2018 | 16:34
2:11
Asia Argento zanika, da bi imela spolne odnose s takrat 17-letnim Jimmyjem Bennettom, a fotografije in nekatera sporočila govorijo drugačne. TMZ je objavil eno izmed štirih fotografij, ki jih je posnel zdaj 22-letnik v hotelski sobi Marina del Rey leta 2013. Na fotografiji je videti, da ležita na postelji, vir je za TMZ povedal, da je bila posneta po spolnem odnosu. V Kaliforniji je spolni odnos odrasle osebe z osebo, mlajšo od 18 let, kaznivo dejanje.



Bennett je zaradi dogodka grozil s tožbo, okoli 330.000 evrov je takratni partner, zdaj že pokojni Anthony Bourdain, plačal. Argentova, ki je glavna akterka v gibanju #MeToo, je v izjavi zdaj afero zanikala z besedami, da nikoli ni imela spolnega razmerja z Bennettom.

TMZ je objavil tudi nekaj kratkih sporočil, ki sta si jih domnevno izmenjala. »Asia, ljubim te z vsem srcem. Tako sem vesel, da sva se spoznala in da si del mojega življenja. Jimmy,« se glasi sporočilo na papirnatem prtičku, ki ga ji je namenil mladenič.

Argentova je o aferi po objavi članka v New Yorku Timesu o tem pisala tudi prijateljici, do sporočil se je dokopal tudi TMZ. Iz posnetkov zaslona gre sklepati, da je domnevno Argentova priznala, da je imela spolni odnos z Bennettom, a da ni vedela, da je mladoleten.

Ne Argentova ne njen odvetnik se še nista odzvala.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine