Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Svet

Harrisova v september s 235 milijoni dolarjev, Trump s 135 milijoni

To kaže na močno finančno podporo, ki jo uživa Harrisova, kar ji omogoča obsežno oglaševalsko kampanjo.
Harrisova kampanja je večino sredstev porabila za oglaševanje, kar je ključnega pomena za povečanje prepoznavnosti in mobilizacijo volivcev.  FOTO: Afp
Harrisova kampanja je večino sredstev porabila za oglaševanje, kar je ključnega pomena za povečanje prepoznavnosti in mobilizacijo volivcev.  FOTO: Afp
Pi. K.
21. 9. 2024 | 17:13
21. 9. 2024 | 17:29
2:05

Kamala Harris je v avgustu zbrala skoraj 190 milijonov dolarjev, kar je več kot štirikratnik 44,5 milijona dolarjev, ki jih je imel na razpolago Donald Trump. To kaže na močno finančno podporo, ki jo uživa Harrisova, kar ji omogoča obsežno oglaševalsko kampanjo in druge ključne aktivnosti za pridobivanje volivcev.

Harrisova je v avgustu za kampanjo porabila približno 174 milijonov dolarjev, od katerih je večina šla za oglaševanje. Trumpova kampanja je v istem mesecu porabila 61 milijonov dolarjev, pri čemer je večina sredstev šla za medijske zakupe.

V začetku septembra je Harrisova kampanja imela na voljo 235 milijonov dolarjev, medtem ko je Trumpova kampanja razpolagala s 135 milijoni dolarjev. Ta finančna prednost Harrisove ji omogoča nadaljnje intenzivne kampanje v ključnih tednih pred volitvami, navaja CNN. Poleg tega je njena širša mreža v avgustu zbrala skupno 361 milijonov dolarjev, kar je skoraj trikrat več kot Trumpov tabor.

Finančna moč kampanje ne vpliva le na oglaševanje, ampak tudi na organizacijo dogodkov, zaposlovanje osebja in druge logistične vidike kampanje. Harrisova kampanja je večino sredstev porabila za oglaševanje, kar je ključnega pomena za povečanje prepoznavnosti in mobilizacijo volivcev. Trumpova kampanja se je osredotočila na medijske zakupe, kar je prav tako pomembno za doseganje občinstva.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine