Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Slovenija

Zakaj ima meso iz trgovine enak okus

Intenzivna živinoreja je zmanjšala nabor pasem na križance, ki najhitreje dajo največ mesa, mleka ali jajc. A avtohtone in tradicionalne pasme počasi zopet postajajo cenjene. 
Cika je naša avtohtona vrsta goveda, ki se je ohranila predvem v rejah krav dojilj, kjer jih ne molzejo več. FOTO: Uroš Hočevar
Cika je naša avtohtona vrsta goveda, ki se je ohranila predvem v rejah krav dojilj, kjer jih ne molzejo več. FOTO: Uroš Hočevar
16. 12. 2018 | 20:00
17. 12. 2018 | 10:01
14:55

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine