Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Slovenija

V ponedeljek in torek brezplačen dostop do vseh digitalnih vsebin

Ker je v ponedeljek, 14. avgust, dela prost dan in bo onemogočena dostava časopisa, na ta dan časopis ne bo izšel v tiskani obliki.
Časopis Delo FOTO: Primož Zrnec/Delo
Časopis Delo FOTO: Primož Zrnec/Delo
Delo
11. 8. 2023 | 15:52
11. 8. 2023 | 16:03
1:55

Spoštovani naročniki.

Ker je v ponedeljek, 14. avgust, dela prost dan in bo posledično s tem onemogočena dostava časopisa, se je medijska hiša Delo odločila, da na ta dan časopis ne bo izšel v tiskani obliki. Ker pa želimo upravičiti poslanstvo medija in zagotoviti kar se da visoko in kakovostno informiranost prebivalstva, bodo vsebine v ponedeljek izšle v digitalizirani različici časopisa.

V duhu solidarnosti bo medijska hiša Delo v ponedeljek, 14. avgusta, in v torek, 15. avgusta, poleg vseh vsebin na tematiko poplav omogočila tudi brezplačen dostop do vseh digitalnih vsebin – tako do digitalizirane različice časopisa na tisk.delo.si kot tudi do vseh vsebin na spletni strani Dela.

Reportaže s terena, ki so ga prizadele poplave, bralkam in bralcem že zdaj ponujamo brezplačno in s tem delujemo v duhu solidarnosti. Zasledujemo visoke novinarske standarde in na ta način prispevamo k dostopu vseh bralk in bralcev do pomembnih informacij.

Navodila za brezplačno digitalno edicijo

Vsi, ki bi želeli prebirati brezplačno digitalno Delo, na spletni strani https://bralci.delo.si/solidarnost oddajte svoje podatke, na vpisan elektronski naslov pa boste nato prejeli kodo z navodili za aktivacijo naročnine.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine