Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Predstavitvena informacija  |   Slovenija

Račun odprem, še preden članek preberem do konca

V zadnjem letu in pol smo morali sprejeti dejstvo, da se naša življenja večinoma selijo v digitalni svet in da veliko vlogo pridobiva tudi splet.
FOTO: Shutterstock
FOTO: Shutterstock
15. 11. 2021 | 08:22
2:12

Ker smo ugotovili, da so spletni nakupi pravzaprav zelo preprosti, po njih iz dneva v dan posegajo vse generacije – od oblačil in tehnoloških naprav, pa vse do izobraževanj in hrane. V prihodnjih tednih prihajajo še črni petek in praznični nakupi – vse lahko opravimo kar v udobju svojega doma.

Prednosti spletnih nakupov se kažejo predvsem v hitrosti in preglednosti, a pomembno je imeti tudi primeren bančni račun, ki poleg brezskrbnosti zagotavlja tudi visoko stopnjo varnosti. Ker se ljudje razlikujemo, mora banka ponuditi pakete, s katerimi lahko zadovolji potrebe svojih komitentov.

Pa je zamenjava banke sploh lahko hitra in enostavna? Seveda! Pri UniCredit Bank lahko nov račun odprete z le nekaj kliki kar po spletu, brez obiska poslovalnice.

FOTO: Shutterstock
FOTO: Shutterstock

Bančni paketi po vaši meri

Pri UniCredit Bank so razvili nove pakete, ki so prilagojeni vašim bančnim (in nakupnim) navadam ter potrebam. Na njihovi spletni strani lahko izberete in z le nekaj kliki tudi odprete tistega, ki najbolj ustreza vašemu življenjskemu slogu.

Izbirajte med paketi Digitalni, Sproščeni, Aktivni in Brezmejni ter si ob sklenitvi po spletu zagotovite še debetno kartico Mastercard®, ki omogoča tudi spletno nakupovanje, uporabo mobilne in spletne banke, šest mesecev brezplačnega vodenja računa in kar do 40 EUR nagrade.

FOTO: Shutterstock
FOTO: Shutterstock

Prilagojeni tudi za mlade

Tudi polnoletni dijaki in študenti lahko svoj bančni račun odprete z le nekaj kliki. Pri UniCredit Bank so prav za vas razvili paket Sproščeni za mlade, ki vključuje debetno kartico Mastercard®, s katero lahko nakupujete tudi po spletu, uporabo mobilne in spletne banke, do 30 EUR nagrade in popolnoma brezplačno vodenje računa do dopolnjenega 27. leta.


Naročnik oglasne vsebine je UniCredit Bank

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine